administratie Brabant
Houd uw geld op zak

Administratiekantoor Arie Uijens zorgt voor uw geld

Als ondernemer wilt u zich gewoon richten op uw bedrijfsactiviteiten – tenslotte is dat waar u goed in bent. De administratie op een juiste manier bijhouden is werk waar u niet op zit te wachten. Dat schiet er vaak bij in of moet nog worden gedaan in de vrije uurtjes. Onze boekhouders nemen uw administratieve werkzaamheden graag uit handen.
 

administratieve diensten

Uw boekhouder in Tilburg

Uw administratie uit handen geven is vaak voordeliger dan u denkt. Niet alleen bent u veel minder tijd kwijt, maar daarnaast weten wij als ervaren boekhouders precies waar we op moeten letten. 

jaarrekening uitbesteden

Wat betekenen we voor u?

Overzichtelijk en duidelijk: dat is hoe uw administratie er bij ons uitziet. Wij zijn boekhouders met hart voor uw zaak en helpen u graag als ondernemer op weg naar meer succes!

facturatie

Bij ons is één en één twee

Wij bieden u een volledig administratief pakket aan, waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren om uw administratie. Door het begrijpelijke overzicht, weet u ten alle tijden toch hoe u er financieel voor staat.


Onze diensten:

  • verzorgen van de boekhouding
  • vervaardigen van exploitatieoverzichten
  • vervaardigen van debiteuren- en crediteurenoverzichten
  • opstellen van de jaarrekening
  • vervaardigen van periodieke financiële rapporten
  • verzorgen van benodigde belastingaangiftes (IB-VPB-LH-Dividend) BTW
  • verzorgen van salarisadministratie
  • advisering over uw administratieve organisatie


Elk bedrijf heeft een andere administratie, daarom werken wij niet met een standaard kostenplaatje. Als administratiekantoor nemen wij geheel of gedeeltelijk uw administratie uit handen. In een eerste kennismakingsgesprek gaan wij samen met u bespreken wat uw bedrijfssituatie is en wat uw wensen zijn. Ook ZZP-ers en/of beginnende ondernemers zijn bij ons ook van harte welkom. 

Altijd bereikbaar

Bij ons administratiekantoor in Tilburg staat de deur voor u open en zijn we altijd te bereiken. Ook 's avonds en in het weekend kunt u ons bellen als u dringende vragen heeft over uw administratie. Uw bedrijf staat nooit stil en wij dus ook niet. Kom langs op ons kantoor of bel 013-7200555. De koffie staat klaar.

Neem contact op